maanantai 6. toukokuuta 2013

Onko kalaonnea?Moni sen tietää, ettei loma ole loma jos ei pääse vesille kalastamaan. Tämä hieno harrastus onnistuu myös Sri Lankalla. YakaTours järjestää kalastusta pääasiassa Bolgoda-järvellä ja järveltä on myös väylä merelle, mikäli kalojen narraus isommilla vesillä kiinnostaa. 
Meiltä löytyy useampi vene, joten kalastamaan voi lähteä tarvittaessa monta kaveria kerralla. Järjestäkää vaikka kilpailu veneiden välillä! Käytössäsi ovat nykyaikaiset toimivat välineet. Omankin virvelin saa ottaa mukaan jos sellainen löytyy! Venettä ohjaa kokenut opas, joka tuntee alueen ja tietää vinkata hyvät paikat. Veneissä on kaikki oleelliset turvavarustelut!


Virvelöinti, uistelu, yökalastus, syvänmeren kalastus... mikä on sinun juttusi?

YakaToursin omistaja Yakoob ja komea saalis.
Mitä kalasaaliille tehdään? Voidaan grillata ja herkutella kalastuksen jälkeen, pakata teille mukaan... miten vain haluatte! Kalastus soveltuu myös koko perheen päiväretkeksi. Eväät mukaan ja aikaa viettämään! Kamera kannattaa olla edottomasti mukana, koska varsinkin Bolgoda-järvellä on mahdollista bongata krokotiileja, apinoita ja useita eri lintulajeja.

Bolgoda-järvi on hyvien yhteyksien päässä ja lähellä on mm. Colombo ja Bentota. Tule kalastamaan! Tiedustelut ja varaukset: reservations@yakatours.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti