lauantai 17. elokuuta 2013

Kausi itärannikolla on parhaimmillaan

Tervehdys Sri Lankalta!

Viikonloppumatka itärannikon suosituimpaan kohteeseen Arugam Bayhin osoitti, että kausi siellä on parhaimmillaan. Arugam Bay on erityisesti surffareiden suosiossa. Rentouttavaa rantalomaa haikailevat suuntaavat pohjoiseen, Trincomaleen suuntaan.

Arugam Bayssa sää oli poutainen ja lämmin, aalloilla taiteili lukuisia surffaajia, rantahotelleissa ja ravintoloissa tapasi mukavia matkaajia ympäri maailman...

Kohti aaltoja. Visky Point.

Visky Point

Arugam Bay

Näkymä Crockodile Rockin huipulta.


Matka taittuu mukavasti, kun vuokraa vanin kuljettajan kera.

Länsirannikolla (Colombon seudulla) on ollut viime viikot aurinkoista ja todella lämmin. Tällä hetkellä on tarjolla hyviä hotellitarjouksia. Lännessä mereen ei ole mitään asiaa uimaan, mutta kun valitsee rantahotellin jossa on hyvä uima-allas, niin kyllä kelpaa!

Matkailukausi länsirannikolla starttaa joulukuun paikkeilla. Hotellien varauspalvelut ovatkin jo täydessä työntouhussa ottamassa varauksia vastaan. Jos suunnittelet matkaa Sri Lankaan joulu-tammikuussa, kannattaa toimia nopeasti. Esim. 2-4:n tähden hotellit alkavat olla jo pitkälti täyteen buukattu ja vaihtoehtoja löytyy enää reppureissaajien majataloista ja 5:n tähden hotelleista.


Matkasuunnitelmia tekemään:
reservations@yakatours.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti